Ορθόδοξο Χριστιανικό Βιβλιοπωλείο Ι. ΣυνδέσμουΓια την πνευματική καλλιέργεια των μελών και των φίλων του Ιεραποστολικού Συνδέσμου, αλλά και την προώθηση της ιδέας της Εξωτερικής Ιεραποστολής το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε το 2000 την ίδρυση Χριστιανικού Βιβλιοπωλείου και έκτοτε λειτουργεί δίπλα στην αίθουσα του Ι. Συνδέσμου. Πρωταρχικός στόχος είναι η προώθηση εντύπων και βιβλίων όλων των χριστιανικών εκδόσεων. Με την προσπάθεια αυτή αφενός συντελούμε στην πνευματική καλλιέργεια όλων των φίλων και μελών του Ι. Συνδέσμου και αφετέρου ενισχύονται τα έσοδα του Ι. Συνδέσμου, τα οποία αποστέλλονται στις Ιεραποστολές. Εκτός της πόλεώς μας, αποστέλλουμε βιβλία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με αντικαταβολή. Πόθος μας είναι η προσπάθεια αυτή να ευλογείται και να ευοδούται πάντοτε από τον Κύριο και Θεό μας.

Τα έσοδα του Βιβλιοπωλείου διατίθενται στα Ιεραποστολικά Κλιμάκια Αφρικής, Ασίας και Λατινικής Αμερικής για την ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού τους έργου.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

           

           ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ

                 

                 

                 

Για τις παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310 606920 ή στο e-mail του Ιεραποστολικού Συνδέσμου iersyn@iersyn.grΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΛΑΓΚΑΔΑ 190, 1ος ΟΡΟΦΟΣ
Τ.Κ. 56436 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ

στο 2310 606920


ή ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL

προς iersyn@iersyn.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Follow us ierapostoloi on FB +ierapostolos ierapostoloi on YT