Ο Ιεραποστολικός Σύνδεσμος στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα

[ εικόνα άρθρου ]

Αντιπροσωπεία του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» επισκέφθηκε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ε.έ. τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Στην αντιπροσωπεία μετείχαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Ασλανίδης και μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής του σωματείου.

Κατά τη συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε κλίμα εγκαρδιότητος, εθίγησαν θέματα, που αφορούν το έργο της Εξωτερικής και Εσωτερικής Ιεραποστολής, το οποίο ο Σύνδεσμος χάριτι Θεού επιτελεί επί 26 συναπτά έτη. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψή τους και εξήρε τη διακονία του σωματείου, δίδοντας τις ευλογίες του για συνέχιση και ευόδωση του επιτελούμενου έργου. Ο Πρόεδρος κ. Ασλανίδης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στο πολυσχιδές πνευματικό και κοινωνικοανθρωπιστικό έργο της Ι. Μητροπόλεως και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο.


     

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Follow us ierapostoloi on FB +ierapostolos ierapostoloi on YTΟρθόδοξη Χριστιανοσύνη..com. Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο