Πρώτη ετήσια Γενική Συνέλευση του Ιεραποστολικού Συνδέσμου

[ εικόνα άρθρου ]

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ι. Συνδέσμου στη Σταυρούπολη η πρώτη καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Ασλανίδης προέβη σε λεπτομερή απολογισμό πεπραγμένων του παρελθόντος έτους 2016. Παράλληλα με την εισήγησή του, μέσω βιντεοπροβολέα, τα μέλη παρακολούθησαν και σχετικό φωτογραφικό υλικό των έργων και των δράσεων του Σωματείου. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αναφέρθηκε διεξοδικά:

α) στον διαφανή τρόπο διαχείρισης των οικονομικών,

β) στις οικονομικές βοήθειες που δόθηκαν το 2016 σε δεκαοκτώ Ιεραποστολικά Κλιμάκια στην Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία για το εν γένει πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο,

γ) στο έργο της Εσωτερικής Ιεραποστολής, δηλαδή τη φιλανθρωπία σε ενδεείς, άπορες και πολύτεκνες οικογένειες στην πόλη της Θεσσαλονίκης με τη διανομή τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και καυσόξυλων,

δ) στις γενικότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συνδέσμου (τέλεση μνημοσύνων Ιεραποστόλων, πνευματικές συνάξεις, προσκυνηματικές εξορμήσεις σε Ιερές Μονές κ.λπ.).

Ακολούθως αναγνώστηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής έτους 2016 και προτάθηκε στη Γενική Συνέλευση η έγκριση των πεπραγμένων και η πλήρης απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από όλες τις οικονομικές ευθύνες που αφορούν τη διαχειριστική περίοδο από 1-1-2016 έως 31-12-2016.

Έπειτα ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Κωνσταντινίδης παρουσίασε τον οικονομικό Απολογισμό έτους 2016, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Ασλανίδης προέβη στην κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας για τα μέλη του Ι. Συνδέσμου.


           

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Follow us ierapostoloi on FB +ierapostolos ierapostoloi on YTΟρθόδοξη Χριστιανοσύνη..com. Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο