Ανοίγουμε τις καρδιές μας… Αγκαλιάζουμε όσους πονούν…

[ εικόνα άρθρου ]

Ο Ιεραποστολικός μας Σύνδεσμος εδώ και μια δεκαετία παράλληλα με το έργο της Εξωτερικής Ιεραποστολής ασκεί δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα και έργα φιλανθρωπίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σε οικογένειες που δοκιμάζονται οικονομικά παρέχει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης και υπόδησης, οικονομικές ενισχύσεις, φάρμακα κ.λπ. Επίσης, ενισχύει οικονομικά τα συσσίτια των Ενοριών των δυτικών συνοικιών της πόλης μας και παραθέτει γεύματα αγάπης σε ενδεείς και πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Στα πλαίσια αυτής της διακονίας στις 5 Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 100 οικογένειες πολυτέκνων και απόρων, που στερούνται στους χαλεπούς αυτούς καιρούς ακόμη και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.

Η όλη προσπάθεια στηρίχθηκε αποκλειστικά στις δωρεές των μελών και των φίλων του Ι. Συνδέσμου, τους οποίους ευχαριστούμε ολόψυχα για τη διαρκή και αφειδώλευτη προσφορά τους.


     

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Follow us ierapostoloi on FB +ierapostolos ierapostoloi on YTΟρθόδοξη Χριστιανοσύνη..com. Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο