Επιλογή Σελίδας

Το ΚΔΑΠ «Κιβωτός Δημιουργίας»

Με την παρότρυνση πολλών δωρητών και τη θέληση των μελών του Ι. Συνδέσμου αποφασίσαμε την ίδρυση και τη λειτουργία μίας κοινωνικής δομής για τα παιδιά.

Ένα όραμα πολλών χρόνων έγινε πράξη. Μισθώσαμε ένα ακίνητο 500 τ.μ. στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, το οποίο διαμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο πολυχώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων.

Σκοπός του Κ.Δ.Α.Π., που φέρει το όνομα «Κιβωτός Δημιουργίας», είναι να παρέχει στα παιδιά ευκαιρίες και δυνατότητες μάθησης και να ανοίξει νέους ορίζοντες μέσα από το παιχνίδι και την βιωματική γνώση. Να δώσει κίνητρα για την ανάπτυξη των ταλέντων και των χαρισμάτων των παιδιών με την παράλληλη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Πρόκειται για μία ζεστή αγκαλιά για τους μικρούς αγγέλους της πόλης μας, που θα αποτελεί χώρο μάθησης, τέχνης, πολιτισμού, άθλησης, ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης. Και το κυριότερο: η δομή αυτή θα διακονείται από πιστούς παιδαγωγούς που θα γαλουχούν και θα μεταδίδουν στα παιδιά μας μέσα στο ευγενές αυτό περιβάλλον την ελληνορθόδοξη πίστη και τις υψηλές χριστιανικές αξίες, ως το ακριβότερο θησαύρισμα για τις αγνές παιδικές ψυχές.

Κάντε τη Δωρεά σας εδώ