Επιλογή Σελίδας

Το κοινωνικό έργο της Ιεραποστολής στην Ανατολική Ιάβα

23 Ιούν, 2021 | Τα νέα μας

Με τη χάρη του Θεού, ανήμερα της μεγάλης εορτής της Πεντηκοστής, μετά την Θεία Λειτουργία, διανείμαμε σε Χριστιανούς και μη της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γκουνούνγκ Γκενταγκάν τρόφιμα, τα οποία αγοράστηκαν με τα χρήματα που μας στείλατε πριν δεκαπέντε ημέρες.
κοινωνικο εργο ινδονησια

Καταγραφή των βοηθούμενων οικογενειών που παρέλαβαν τρόφιμα

Κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια που κάνουμε, έχει και τον αντίκτυπό της στο ιεραποστολικό έργο. Ενημερώνονται οι τοπικές αρχές, οι οποίες εκτιμούν και σέβονται την προσπάθειά μας.

κοινωνικο εργο ινδονησια

Κατά την προσέλευση του κόσμου τηρήθηκαν οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας

Δεν λείπουν όμως κι εκείνοι, κυρίως μουσουλμάνοι, που μας εχθρεύονται. Γι’ αυτό φροντίζουμε, κάθε φορά, ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με διάκριση και αθόρυβα. Ειδοποιούμε τις βοηθούμενες οικογένειες και έρχονται να πάρουν τη βοήθειά τους, την ώρα που τους λέμε.

κοινωνικο εργο ιαβα

Διανομή των τροφίμων έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Πολλές φορές τους έχουμε μιλήσει για σας. Ακούνε Ελλάδα και δεν μπορούν να συλλάβουν σε ποιο σημείο της γης βρίσκεται. Απλά χαίρονται και στέλνουν τις ευχαριστίες τους.

κοινωνικο εργο ιαβα

Στιγμιότυπο από την προσέλευση και αποχώρηση του κόσμου κατά τη διανομή των τροφίμων

Να εύχεσθε ο Κύριος και Θεός μας να ευλογεί τον Αμπελώνα της νεοσύστατης Εκκλησίας μας στην μακρινή Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.

 Με αγάπη Χριστού

π. Τιμόθεος Τζόκο

Κοινοποίηση

Διαβάστε επίσης: 

Μια κιβωτός της Ορθοδοξίας στην Τανζανία

Μια κιβωτός της Ορθοδοξίας στην Τανζανία

Το ενδιαφέρον των ιθαγενών της Μπουκόμπα για την Ορθοδοξία ξεκίνησε το 1962. Ένας Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, ο Κωνσταντίνος Χατζηπαναγιώτου, που δραστηριοποιείτο εμπορικά στην περιοχή, μετέδωσε την Ορθοδοξία σε ιθαγενείς που εργάζονταν στην επιχείρησή του. Μάλιστα,...

Διαβάστε Περισσότερα
Μία σταγόνα νερού, μία σταγόνα αγάπης…

Μία σταγόνα νερού, μία σταγόνα αγάπης…

Υπάρχουν παιδιά που δίνουν καθημερινή μάχη επιβίωσης, χωρίς να βαρυγκομούν και να δειλιάζουν μπροστά στον δυσανάλογο αγώνα ανάμεσα στην καθημερινή βιοπάλη και την παιδική ξεγνοιασιά των συνομηλίκων τους σε άλλες χώρες η ηπείρους. Όμως, το κυριότερο είναι ότι ψάχνουν...

Διαβάστε Περισσότερα
Ο ευαγγελισμός των Αφρικανών αδελφών μας

Ο ευαγγελισμός των Αφρικανών αδελφών μας

Με την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να σας καταστήσουμε κοινωνούς των δραστηριοτήτων και των αναγκών της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάνγκας και να ζητήσουμε ως επαίτες την στήριξη και την βοήθειά σας με απώτερο σκοπό την εξάπλωση του ευαγγελικού μηνύματος: «Πορευθέντες...

Διαβάστε Περισσότερα
Κάντε τη Δωρεά σας εδώ