Επιλογή Σελίδας

Το κοινωνικό έργο της Ιεραποστολής στην Ανατολική Ιάβα

23 Ιούν, 2021 | Τα νέα μας

Με τη χάρη του Θεού, ανήμερα της μεγάλης εορτής της Πεντηκοστής, μετά την Θεία Λειτουργία, διανείμαμε σε Χριστιανούς και μη της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γκουνούνγκ Γκενταγκάν τρόφιμα, τα οποία αγοράστηκαν με τα χρήματα που μας στείλατε πριν δεκαπέντε ημέρες.
κοινωνικο εργο ινδονησια

Καταγραφή των βοηθούμενων οικογενειών που παρέλαβαν τρόφιμα

Κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια που κάνουμε, έχει και τον αντίκτυπό της στο ιεραποστολικό έργο. Ενημερώνονται οι τοπικές αρχές, οι οποίες εκτιμούν και σέβονται την προσπάθειά μας.

κοινωνικο εργο ινδονησια

Κατά την προσέλευση του κόσμου τηρήθηκαν οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας

Δεν λείπουν όμως κι εκείνοι, κυρίως μουσουλμάνοι, που μας εχθρεύονται. Γι’ αυτό φροντίζουμε, κάθε φορά, ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με διάκριση και αθόρυβα. Ειδοποιούμε τις βοηθούμενες οικογένειες και έρχονται να πάρουν τη βοήθειά τους, την ώρα που τους λέμε.

κοινωνικο εργο ιαβα

Διανομή των τροφίμων έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Πολλές φορές τους έχουμε μιλήσει για σας. Ακούνε Ελλάδα και δεν μπορούν να συλλάβουν σε ποιο σημείο της γης βρίσκεται. Απλά χαίρονται και στέλνουν τις ευχαριστίες τους.

κοινωνικο εργο ιαβα

Στιγμιότυπο από την προσέλευση και αποχώρηση του κόσμου κατά τη διανομή των τροφίμων

Να εύχεσθε ο Κύριος και Θεός μας να ευλογεί τον Αμπελώνα της νεοσύστατης Εκκλησίας μας στην μακρινή Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.

 Με αγάπη Χριστού

π. Τιμόθεος Τζόκο

Κοινοποίηση

Διαβάστε επίσης: 

Ιεραποστολικές στιγμές

Ιεραποστολικές στιγμές

Η κάθε στιγμή στην διακονία της Ιεραποστολής σου χαρίζει μοναδικά συναισθήματα. Άλλοτε χαράς, όταν συναντάς φιλικά πρόσωπα η γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Άλλοτε αισθήματα αγάπης και συμπόνοιας, όταν με ένα πιάτο φαγητό η ένα ποτήρι νερό προσπαθείς να απαλύνεις τον πόνο...

Διαβάστε Περισσότερα
Ο Βασιλεύς των βασιλευόντων

Ο Βασιλεύς των βασιλευόντων

Πριν λίγους μήνες βρέθηκα στην λίμνη του Άλμπερτ στα ανατολικά σύνορα του Κονγκό με την Ουγκάντα. Με τους λιγοστούς Έλληνες που απέμειναν στον τόπο μας καθόμαστε στην βεράντα του αγαπητού μας αδελφού Δημήτρη και συζητούμε για το μέλλον της περιοχής αυτής που κάποτε...

Διαβάστε Περισσότερα
Επαίτες της δικής σας αγάπης

Επαίτες της δικής σας αγάπης

Με την χάρη του  Θεού, τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β  καί την αγάπη του Θεοφ. Επισκόπου Μαλάουι κ. Φωτίου επιθυμούμε να εκφράσουμε για μία ακόμη φορά την βαθιά ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για το...

Διαβάστε Περισσότερα
Κάντε τη Δωρεά σας εδώ